augusztus
   20.
2 éves a VampireD.org!
Írta: Mikki-Manó • Szólj hozzá! (3 hozzászólás)

Emlékszem, hogy pontosan két évvel ezelőtt úgy kezdtem bele az oldalba, hogy lehet, hogy senkit sem fog érdekelni. Még a Vámpírnaplók könyvei sem jelentek meg, bár már elő lehetett rendelni az első kötetet, a sorozatról pedig csak néhány ember hallott. Aztán ahogy szeptemberben leadták az első részt, szépen lassan megnőtt a sorozat nézettsége és egyre több magyar ismerkedett meg a VDvel. Mondhatom, nagyon örültem neki, hogy nem csak magamnak írtam a híreket és fordítottam a cikkeket, hanem egy egyre gyarapodó olvasói körnek :) Aztán persze elkezdett bővülni az oldal: új szerkesztők csatlakoztak a csapathoz, megnyílt a galéria, a fanlisting, az ikonbázis és még sorolhatnánk :)

És mindez 2 év alatt :) Szerintem abban minden szerkesztő egyetért, hogy nélkületek, olvasók nélkül unalmas lenne az oldal, úgyhogy megint csak meg kell hogy köszönjem, hogy itt vagytok velünk és tényleg sokan elmondjátok a véleményeteket a sorozattal és a hírekkel kapcsolatban :) KÖSZÖNJÜK!!! (L)

Néhány érdekes számot azért még leírnék: pontosan 2512 hír került fel nyitás óta az oldalra, amire 1914 hozzászólást küldtetek be. 365 napja lett wordpress-alapú az oldal, de a VampireD.org doamin nevet 428 napja kaptuk meg Hegmandnak köszönhetően (előtte vampire-diaries.atw.hu voltunk :)). Eddig 4 rajongói találkozót szerveztünk meg. Több mint 537000 látogató járt itt, a galériában pedig több mint 616000, ahol majdnem 75000 képet lehet megnézni :) Nagyon büszke vagyok ezekre a számokra, az biztos :)

És akkor jöhet a dobpergés :) Gondolom már mindenki nagyon kíváncsi, hogy ki nyerte meg a nyereményjátékot. Összesen 2195 pontot osztottunk ki a másfél hónapon át tartó nyereményjátékunkok, amiért minden egyes résztvevőnek nagyon gratulálunk! Egyéni pontszámokra is lebontottam a pontokat – mindent meg tudtok nézni az összesítő táblázatban – exel táblázat letöltése :) Sajnos korábban nem vettem észre, hogy két játékos is Szandi néven játszott, tőlük elnézést is kérek, de az összesítésben nekik nem tudtam különszedni a pontjaikat, viszont ez semmiben nem befolyásolta a nyerési esélyeiket! A sorsolásban most is a Random.org volt segítségünkre, így a nyertes…


#1792 Dóri (email címe: dorka06@f…)

Dóri, neked külön gratulálunk! :) A nyereményed egy Night Road J.M.Ankins-től és három VDs könyvjelző. A megadott email címedre küldök neked még ma egy emailt a részletekkel kapcsolatban :) Remélem senki nem unta nagyon a játékot :)

Gratulálunk mindenkinek! :)


  • Stefan :) :

    :) Szép..2 év.. Remélem meglesz ünnepelve amikor 20 éves lesz a Vampired.org..:) Csak így tovább ;)

  • Kitty :

    hűűha gratulálok :D azért az szerintem érdekes, hogy a galériában több látogató fordult meg mint magán az oldalon XD

  • Enci :

    Így utólag én is szeretnék boldog szülinapot kívánni az oldalnak és gratulálok Nektek, mert fantasztikus ez az egész! És én is reménykedek még sok-sok ilyen szép évben. :D És Dórinak is grat! ;D

Hozzászólás írása

Ha saját ikont szeretnél magadnak a hozzászólásaid mellé, akkor regisztrálj a Gravatar oldalán!

 
 
 

Cutenews hírek 2009-20010. augusztus 13.
(összesen 927 hír)